Viktminskning

Jag har under en längre period kämpat med min vikt. Jag är inte på något sätt överviktig, men under åren 96-02 så tränade jag på elitnivå inom en kampsport. Jag låg då på vikten 63-65 kg, men inför invägningen för en tävling så gick jag ner till 62 kg för allt skulle vara lättare fast jag var tyngst.

2003 la jag av med träningen helt, dels på grund av flytt, men även för att jag tappat motivationen för min idrott. Jag hade gett allt för min förening under 12 års tid utan att egentligen få något tillbaka. Det enda jag fick hjälp med var transport till tävlingar. Nu ska jag säga att den förening jag var med inte hade den ekonomin som man önskade. Även om klubben inte ställt upp så hade jag tävlat vidare på samma nivå. Det var om den delen!

2003 när jag for iväg till min nya stad Malmö så tog jobbet upp ganska mycket tid, vilket resulterade i att jag inte hann/orkade med att träna vidare. Detta ledde till att min vikt gick upp. Nu 4 år senare har jag bestämt mig för att komma tillbaka i den form jag var tidigare i. Som mål förutom vikten har jag Vasaloppet i sikte, eftersom jag kommer från Dalarna. Vasaloppet är ett måste för en från Dalarna (min syn), så det är bara att träna på.

Nu har det hänt lite innan jag började blogga om viktminskningen. Jag var som sämst på 84 kg! men nu har jag kämpat bort 7 kg under våren.

Det är just det här min blogg kommer handla om. Att gå ner i vikt, om min viktminskning. Jag har tänkt att regelbundet redovisa mina mått och vikt här på bloggen och ni är välkomna att kommentera och fråga om det är något!

Träna hårt, våga gråt

Andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser

2 svar so far »

  1. 1

    […] Vikt I mitt första inlägg här på bantningsbloggen så skrev jag att jag skulle redovisa mina mått och vikt. Det ska jag, men min digitalvåg har pajat ihop helt, så nu måste jag skaffa en ny och jag […]

  2. 2

    […] Jag återkommer när jag fått produkten och sen så ska jag berätta mer om det sker något med min viktminskning! […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: